watchOS 4.3 beta

Allt om watchOS 4.3 med nya Nightstand funktioner

Igår släppte Apple den första betan versionen för watchOS 4.3 till utvecklare och det är några nya funktioner som manga Apple Watch ägare har efterfrågat ett bra tag.

I Macrumors video nedan går dom igenom förändringarna som finns i watchOS 4.3:

Först och främst kommer funktionen tillbaka för att ge tillgång till Apple Music biblioteket för iPhone från Apple Watch vilket är en funktion som togs bort I watchOS 4.

I watchOS 4.3 finns den en ny section som heter “On iPhone” I musik appen som ger dig åtkomst till spellistor, album, sånger och artister. Innan denna uppdatering kunder du komma åt ditt musikbibliotek men endast när du spelare upp musiken på din Apple Watch.

När du tidigare spelade musik på din iPhone kunde du enbart byta låt på den spellistan som för tillfället spelades upp, du hade inte tillgång till att välja vilken låt du ville spela upp på din iPhone från din Apple Watch.
Förutom förbättrade musik kontroll I watchOS 4.3 finns även en dagsöversikt på aktiviteter på Siri hemskärmen. Den kommer även en ny laddningsanimation när din klocka laddas.

Den sista funktionen som återfinns I watchOS 4.3 är I Nightstand Mode och den innebär att du inte behöver sätta klocka i liggade läge för att visa funktionen utan nu kommer den fungera oavsett position av klockan.
Apple släpper inte betan för dom allmäna beta testarna då det inte finns någon möjlighet att återställa Apple Watch till en tidigare version av watchOS.
WatchOS 4.3 kommer antagligen släppas till allmänheter under våren tillsammans med iOS 11.3, macOS 10.13.4 och tvOS 11.3.