Apple Watch 2 Säljstart

Apple Watch 2 Release datum

Apple Watch 2 möjliga releasedatum.

Som alltid med Apple så sker alla lanseringar av nya produkter med stort hemlighetsmakeri och inga lanseringsdatum ges i förväg. Likaså med andra generationen Apple Watch 2. Det enda som finns är rykten och spekulationer inga smygtagna foton eller glömda Apple Watch 2 i baren har kommit fram i dagens ljus.

Men förväntningarna är att Apple lanserar Apple Watch 2 i Mars 2016 med en möjlig försäljning start i April 2016 vilka länder som kommer först är ingen som vet.

Men sannolikheten är stor då Apple har en årlig cykel för uppdatering av sina produkter, dom senaste åren har nya iPhone lanserats i September.

Det har framkommit rapporter att Apple planerar sitt nästa event till Mars 2016 där dom kommer att presentera Apple Watch 2 tillsammans med iPhone 6c och iPad 3.

En försäljningsstart i April skulle innebära en försäljningsstart ganska exakt ett år efter att Apple Watch började säljas.

Vissa rykten säger att det kommer dröja och Apple Watch 2 kommer lanseras senare i sommar.

Apple Watch 2 tillverkning hos Quanta.

Ett annat rykte kommer från Kina, mer specifikt från Quantas styrelsemedlem Barry Lam. Quanta tillverkade den första generationen av Apple Watch och sannolikheten är att dom även tillverkar nästa generation av Apple Watch. Under ett möte med investerare ska Barry Lam avslöjat ett ungefärligt releasedatum för Apple Watch 2 vilket han fick mycket uppmärksamhet för.

Enligt uppgift har Barry Lam sagt att ett begränsat antal Apple Watch 2 skall levereras sent Q2 2016, och större leveranser kommer ske under Q3 2016. Enligt dessa rykten faller uppgiften att Apple Watch 2 lanseras i Juni 2016 sig ganska trolig.

Quanta skall även enligt rykte börja prov tillverka Apple Watch 2 under Januari för att hitta och lösa eventuella produktionsproblem som kan uppstå. Det ger både Apple och Quanta tid att finslipa produktionen för en möjlig lansering redan i Mars 2016 för Apple Watch 2.

 

Apple Watch 2 möjlig design

Patentbild