Apple Watch Armband

Apple Watch Armband

Apple Watch armband är det enklaste sättet att förändra och ge din Apple Watch din personliga prägel.

Dom flesta armband finns både till Apple Watch 38mm och Apple Watch 42mm.

Vissa armband som är specifika för Apple Watch har inbyggda armbandsadaptrar i själva armbandet, ex som Apple Watch Sportarmband som är gjutet i ett helt stycke mjuk silikon där adaptrarna är en del av armbandet.

Med armbandsadaptrar så kan man använda vilka armband man vill även armband till vanliga klockor i rätt bredd.

 

Köp Apple Watch Armbandwww.bumpy.se

 

Apple Watch Armband Sport

Apple Watch Sportarmband är tillverkade i mjuk silikon vilket är optimalt vid träning då silikonet inte suger upp svett och är slitstarkt och uthålligt. Sportarmbandet har integrerade adaptrar i själva armbandet då armbandet är gjutet i ett enda stycke silikon. Sportarmbandet består av två delar och knäpps ihop genom att man trär in en änden i en öppning i det andra armbandstycket och knäpper ihop delarna i ett hål för rätt längd. Sportarmbandet är det armband som har flest variationer i färg, ca 15 st finns i dagsläget. Men det går att kombinera två färger för att få en egen touch.

 

Apple Watch Armband Sport finns i flera storlekar per klockstorlek:

 

Apple Watch 38mm

S/M Passar handleder som är 130–180 mm

M/L Passar handleder som är 150–200 mm

Apple Watch 42mm

S/M Passar handleder som är 140–185 mm

M/L Passar handleder som är 160–210 mm

L/XL Passar handleder som är 195–245 mm

 

Apple Watch Armband Sport olika färger

Apple Watch Sportarmband olika färger

 

 

Apple Watch Armband Leather Loop

Apple Watch Armband Leather Loop är tillverkade i läder som har pressats ihop över metallstavar innuti armbandet och sedan svetsats ihop i kanterna av armbandet. Apple Watch Leather Loop armbandet är två separata delar där den ena delen har en öppning där man trär igenom änden från den andra delen och viker tillbaka. En stark magnet i änden av armbandet håller fast i metallstavarna innuti armbandet, detta gör att du får exakt rätt längd på armbandet runt din handled och är inte låst till specifika hål i armbandet. Apple Watch armband Leather Loop orginal från Apple har intergrerade adaptrar i läderarmbandet. Apple Watch Leather Loop armbandet finns i fyra färger från Apple men endast till Apple Watch 42mm: Sten, Midnattsblå, Brun och Svart. Från eftermarknadstillverkare finns det flera färger ex röd och även till Apple Watch 38mm.

 

Apple Watch Armband Leather Loop finns i flera storlekar till Apple Watch 42mm:

 

Apple Watch 42mm

S/M Passar handleder som är 150–185 mm

M/L Passar handleder som är 180–210 mm

Apple Watch Armband Leather Loop olika färger

Apple Watch Leather Loop armband olika färger

 

 

Apple Watch Armband Milanesisk Loop

Apple Watch Armband Milanesisk Loop är tillverkat i vävt stål och har dess ursprungliga design härstammar från Milano på 1800-talet. Armbandet har en stark magnet i ena änden som fäster mot det vävda stålet runt hela armbandet. Med denna design sitter armbandet exakt runt din handled och du är inte låst till hål i armbandet med fasta avstånd. Apple Watch armband Milanesiskt Loop låter din hud andas tack vare mellanrummet mellan metallkardelerna. Apple Watch Milanesisk Loop orginal från Apple har gjutna adaptrar i armbandet. Orginal från Apple finns armbandet finns i silver till Apple Watch 38mm och Apple Watch 42mm. Från eftermarknadstillverkare finns det i flera färger ex Svart, Guld och Roseguld. Det finns även lite enklare varianter som man behöver armbandsadaptrar till.

 

Apple Watch Armband Milanesisk Loop finns i en storlek per klockstorlek:

 

Apple Watch 38mm

One size Passar handleder som är 130–180 mm

Apple Watch 42mm

One size Passar handleder som är 150–200 mm

Apple Watch Milanese Loop

Apple Watch Armband Milanesisk Loop

 

 

Apple Watch Armband med Klassiskt spänne

Apple Watch Armband Klassiskt spänne är tillverkat i kalvskinn som är slitstarkt och bara blir vackrare med åldern. Den fina läder färgen på insidan ger armbandet en snygg kontrast i kanten. Spännet i polerat rostfrittstål är i klassisk oval design med mjuka former. Apple Watch Armband med Klassiskt spänne orginal från Apple finns i två klassiska färger Sadelbrun och Svart både till Apple Watch 38mm och Apple Watch 42mm. Från eftermarknadstillverkare finns det flera i färger ex Blå, Röd. Både till orginal armbandet från Apple och från eftermarknadstillverkare behöver man använda armbandsadaptrar för att fästa armbandet i Apple Watch.

 

Apple Watch Armband Klassiskt spänne finns i en storlek per klockstorlek:

 

Apple Watch 38mm

One size Passar handleder som är 120–200 mm

Apple Watch 42mm

One size Passar handleder som är 145–215 mm

 

Apple Watch Armband Klassiskt Spänne

Apple Watch Armband med Klassiskt spänne

 

 

Apple Watch Armband Modernt spänne

Apple Watch Armband Modernt spänne  är tillverkat i elegant och mjukt Granada-Läder. Innuti armbandet finns ett lager vectran-väv som förhindrar att det mjuka lädret sträcks ut med tiden. Vectran väven är från början framtagen av NASA som material för tillverkning av  airbagen till Mars Rovern som användes vid landningen på Mars så det är ett slitstarkt armband med högteknologi från NASA. Det som ser ut som ett vackert spänne är i själva verket ett smidigt magnetlås som gör det otroligt enkelt att knäppa eller öppna armbandet. Apple Watch armband med Modernt spänne orginal från Apple har finns i fyra färger: Blekrosa, Brun, Midnattsblått och Svart. Orginal från Apple finns armbandet endast för Apple Watch 38mm. Från eftermarknadstillverkare finns det flera färger ex röd och även till Apple Watch 42mm.

 

Apple Watch Armband med Klassiskt finns i flera storlekar till Apple Watch 38mm:

 

Apple Watch 38mm

S Passar handleder som är 135–150 mm

Passar handleder som är 145–165 mm

Passar handleder som är 160–180 mm

 

 

Apple Watch Armband Modernt Spänne

Apple Watch Armband med Modent spänne

 

 

Apple Watch Länkarmband

Apple Watch Länkarmband är kronan på verket och ett mästerverk i ingenjörskonst. Det tar totalt 10 timmar att skära ut alla delar till armbandet och alla delar är i en legering av rostfritt stål kallat 316L samma material som boetten på den polerade modellen av Apple Watch. Spännet är av fjärilsmodell som elegant viks in och låses fast, spännet öppnas lika elegant med en knapp på varje sida om spännet vilket även gör att spännet inte knäpps upp av misstag. Apple Watch länkarmband kan enkelt kortas utan behov av att använda några verktyg. På en del av länkarna finns en liten knapp på insidan av länken som lösgör länken och den kan avlägsnas. Apple Watch Länkarmband orginal från Apple finns i två färger Silver och Rymdsvart både till Apple Watch 38mm och Apple Watch 42mm. Från eftermarknadstillverkare finns det flera i färger ex Blå, Guld och Roseguld. Det finns även enklare modeller från eftermarknadstillverkare som kräver enklare verktyg för att avlägsna länkar och även modeller utan fjärilsspänne.

 

Apple Watch Länkarmband i en storlek per klockstorlek:

Apple Watch 38mm

One size Passar handleder som är 135–195 mm

Apple Watch 42mm

One size Passar handleder som är 140–205 mm

Till Apple Watch 42mm finns även extra länkar att köpa för att utöka armbandet till 245mm

 

Apple Watch Länk Armband

Apple Watch Länkarmband.

 

Apple Watch armband.

3 thoughts on “Apple Watch Armband

Comments are closed.