Apple Watch Series 4 rykten

Apple kommer troligtvis att lansera en ny Apple Watch med annorlunda design till hösten enligt Ming-Chi Kuo som är analytiker på KGI Securities. Som 9to5Mac säger kommer nya modellen få större skärm, förbättrade hälsosensorer och utökad batteritid.

Kuo är vag i sitt uttalade gällande detaljer om den nya designen med han nämner att den nya modellen kommer få 15 procent större skärm och tredigare utformning. Han säger även att med dom den nya designen och dom förväntat nya sensorerna med utökade möjligheter till övervakning av användarens hälsa och en prissänkning på dom befintliga Apple Watch modellerna kommer öka försäljningen av Apple Watch till nya rekord nivåer.

Frågan är om den nya designen kommer att förändra infästningen av armbanden till Apple Watch?

KGI tror att Apple kommer att sälja 22-24 miljoner Apple Watch klockor under 2018 vilket är en ökning med 30 procent jämfört med förra året. Dom tror även att försäljningen kommer att öka till 50 miljoner sålda enheter per år dom kommande åren.

KGI har sen tidigare varit väldigt korrekta i sina uttalande gällande rykten om nya och uppdaterade Apple produkter. Senast släppte dom detaljer om en billigare iPad med stöd för Apple Pencil. Vi får vänta och se om dom även har rätt om Apple Watch denna gång och fler rykten kommer att komma ju närmare hösten vi kommer. Troligtvis kommer Apple presentera den ny Apple Watch Series 4 på sitt traditionella event under september tillsammans med nya iPhone modeller.