Apple Watch Skärmskydd

Apple Watch Skärmskydd

Apple Watch Skärmskydd
Apple Watch Skärmskydd finns i en stor mängd olika modeller, färger, material och tillverkare. Det vanligaste man börjar att skydda på klockan är oftast skärmen för att slippa få fula repor med ett dyrt displaybyte som följd. Apple Watch Sport Edition har ett Ion-X-Glas som Apple kallar det och är tillverkat av aluminiumsilikat som skall vara extra tåligt mot repor. Dom andra två modellera Apple Watch och Apple Watch Edition har ett Safirglas som är väldigt tåligt mot repor men inte mot fula fingeravtryck. Ett skärmskydd är en väldigt billig investering för att skydda skärmens glas, inte enbart mot repor utan smuts, fingeravtryck och färgstänk m.m.

 

Som jag nämnde ovan så är skärmskydd en bra och billig investering även om du har en Apple Watch som är skyddad av ett reptåligt safirglas. Allt går att repa och förstöra speciellt med två små barn i familjen.

Apple Watch Skärmskydd är tillverkat i tunn plastfilm som man klistrar på skärmen och brukar vara ca 0,3 mm i tjocklek. Dom finns framförallt i tre olika modeller.

Här är dom olika varianterna som finns.

 

 

Apple Watch Skärmskydd – Mitten

Apple Watch Skärmskydd
Den första varianten är där skärmskyddet inte går ut över den välvda delen på skärmen och därmed så skyddar den bara framsidan på skärmen medans sidorna är utan skydd.

 

 

 

 

 

 

 

Apple Watch Skärmskydd – Allt utom hörnen

Apple Watch Skärmskydd
Den andra är där skärmskyddet går ut över kanterna men filmen är inte gjuten utan bara skruven och då är hörnen fortfarande oskyddade för att skärmskyddet ska gå att vika över kanterna på skärmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Apple Watch Skärmskydd – Skyddar hela skärmen

Apple Watch Skärmskydd
Den tredje är ett gjutet skärmskydd som är helt anpassat efter formen på Apple Watch displayen och har samma form som skärmen men ett sånt skärmskydd så är hela skärmen skyddad. Dessa skärmskydd finns i enbart gjuten skyddsfilm eller skyddsfilm med en plastkant som är färgad.

 

 

 

 

 

 

Det här avslutar posten om Apple Watch Skärmskydd.

2 thoughts on “Apple Watch Skärmskydd

Comments are closed.