iPhone 5SE nya iPhone?

iPhone 5SE är senaste ryktet om den nya iPhone modellen från Apple. Rykten som startade förra våren att Apple var på gång med en ny 4 tums modell av iPhone som senare började kallas iPhone 6C och efter det byttes ryktet ut igen till iPhone 5E har nu bytt namn igen till iPhone 5SE enligt senaste ryktet.

Frågan är om Apple Watch 2 och iPhone 5SE kommer släppas samtidigt på Apples planerade presentation i Mars i år?

iPhone 5SE läckt på bild.

På det Nederländska forumet www.onemotething.nl har en användare lagt upp en bild på vad som sägs vara en iPhone 6C och den ligger bredvid en iPhone 5S och har samma storlek men volymknapparna är fyrkantiga och kanterna är rundade som på iPhone 6 istället för rundaknappar och raka kanter som på iPhone 5S alltså verkar det som om nästa iPhone blir 4 tum stor.

iPhone 5SE

iPhone 5SE till höger?

 

9 to 5 Mac skriver att SE skall stå för ”Special Edition” samtidigt som S skall stå för ”S Enhanced”.

 

iPhone 5SE funktioner

IPhone 5SE skall enligt ett annat rykte vara utrustad med NFC-Chip för Apple Pay och få samma kameror som iPhone 6. Den skall även vara utrustad med barometer, den senaste trådlösa standarden från iPhone 6S. Den skall även ha stöd för Live Photos.

 

iPhone 5SE tillbehör

Inga rykten specifikt för iPhone 5SE talar om någonting om laddkontakt eller hörlursuttag, men tidigare rykten har talat om att nästa iPhone skall utrustas med ett nytt hörlursuttag specifikt utvecklat för Apples produkter, det kan ha att göra med att Apple köpte Beats Hörlurar för en fantasisumma tidigare.

Den nya formen innebär att det kommer komma nya iPhone 5SE skal och iPhone 5SE tillbehör jag kommer givetvis att ta in det i min webshop så fort det finns tillgängligt och kommer med säkerhet att skriva om det här.

 

Titta in igen för nyheter om iPhone 5SE.