iPhone SE Färger

iPhone SE – Apples nya 4-tums smartphone

Apple avslöjade sin 4-tums smartphone iPhone SE, den första 4-tums telefonen sen 2013 på sitt event den 21 Mars 2016 och som släpps den 31 Mars 2016. Rykten har gått att den skulle få namnet iPhone 5SE men namnet blev iPhone SE. Apple beskriver den som ”den kraftfullaste 4-tums iPhonen någonsin”. iPhone SE är en blandning av iPhone 5s design men många interna komponenter från iPhone 6s vilket resulterar i en prisvärd högst kompetent smartphone i en liten förpackning.

iPhone SE Design

Den har samma design som iPhone 5s men har en färgmatchande infälld Apple logo i rostfritt stål och matta fasade kanter gentemot iPhone 5s glänsande fasade kanter. Den finns i färgerna Silver, Rymdgrå, Guld och Rosé Guld.

Detta gör att måtten är exakt samma som på iPhone 5s så alla tillbehör så som mobilskal och skärmskydd passar även till iPhone SE.

iPhone SE Design

Köp mobilskal till iPhone SE på www.bumpy.se.

 

Ett A9 chip med integrerad M9 rörelse hjälp processor, samma hårdvara som används i iPhone 6s och 6s Plus driver iPhone SE som möjlig gör alltid på ”Hej Siri” funktionalitet. Prestandan resulterar även i längre batteri tid upp till 14 timmars samtalstid och 13 timmars internet användande.

iPhone SE Färger

 

iPhone SE Kamera

Även kameran på baksidan kommer från iPhone 6s på 12-megapixel med snabbare focus, bättre brusreducering, förbättrad färgnyansering och en bättre bildprocessor för skapare och mer detaljerad bilder. iPhone SE spela in video i 4K och fotografera 63-megapixels panoramabilder och Live Photos, men den saknar 3D Touch stöd.

FaceTime HD kameran har inte blivit uppgraderad och stödjer fortfarande 1.2-megapixel bilder och 720p video inspelning. Retina Blixten lyser upp telefonens skärm finns på iPhone SE.

Andra uppgraderingar och funktioner är snabbare 4G LTE med stöd för 19 band med hastigheter upp till 150MB/s, uppgraderad Wifi med stöd för 802-11 AC och Blåtand 4.2 stöd. Den första generationen Touch ID sensor och ett NFC Chip finns inbyggt och ger stöd för Apple Pay i iPhone SE.