iPhone 8 Plus Deep Blue

Nya iPhone 8 rykten

Apple firar 10 års jubileum av iPhone 2017. Ryktet säger att Apple kommer att hoppa över iPhone 7s och döpa nästa modell till iPhone 8. Rykten om nästa modell av iPhone är i full gång fast det bara är månader sen iPhone 7 och iPhone 7 Plus släpptes av Apple. Utan tvekan så kommer nästa iPhone vara en uppgradering av nuvarande iPhone 7.

 

Här kommer en jämförelse mellan nuvarande modell och nästa modell enligt vad ryktena förespår.

iPhone 8 Design

Enligt dom ryktena kommer Apple att göra radikala design förändringar på iPhone 8 jämfört med dom ytterst små förändringar i designen som gjordes mellan iPhone 6s och iPhone 7. Den nya modellen kommer antagligen att få en tunnare ram runt displayen och hemknappen kommer att förvinna och Touch ID kommer att vara inbyggt i skärmen.

Ming-Chi Kuo en analytiker från KGI securities säger att Apple kommer att gå ifrån att tillverka iPhone 8 i aluminium men säger inte vilket material som dom kommer att använda i framtiden.

iPhone 8 Deep Blue

Skärmen på iPhone 8

IPhone 7 och iPhone 7 Plus har en IPS LCD skärm men ryktena säger att iPhone 8 kommer att bestyckas med en OLED skärm, storleken kommer dock att vara densamma som idag på 4,7 tum.

 

Trådlösladdning och snabbladdning

Dom nuvarande iPhone modellerna har inte trådlösladdning eller snabbladdning som exempel konkurrenten Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge.

Troligtvis kommer Apple att förse iPhone 8 med USB-C kontakt för laddning och anslutning.

 

iPhone 8 Kamera

Apple har uppgraderat kameran i iPhone 7 från föregångaren iPhone 6s och iPhone 7 Plus är försedd med en dubbel lins kamera vilken den vanliga iPhone 7 inte har..

”iPhone 7 Plus har inte bara en ny kamera den har två. Samma 12 megapixel vidvinkelkamera som iPhone 7 tillsammans med en 12 megapixel telefoto kamera gör att du kan zooma in ännu mer. Detta betyder att du kan ta foton med högre kvalitet på objekt som är längre bort. Tillsammans med det nya porträttläget kan du ta porträttbilder som ser bättre ut än någonsin. Säg hej till världens bästa mobilkamera” Så sa Apple vid releasen av iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Ifall rykten stämmer kommer även iPhone 8 med 4,7 tums skärm att få systemet med dubbla kameralinser.

 

Processor och Minne

IPhone 7 är försett med 2GB ramminne och en A10 processor vilket att Apple säger är den kraftfullaste processorn någonsin i en smartphone. Alla nya iPhone modeller har fått nya processor modeller och det är högst sannolikt att iPhone 8 kommer att få en ny processor antagligen med betäckningen A11 och den kommer även att utrustas med mer ramminne.

 

iPhone 8 färger

Tidigare rykten har sagt att den kommer komma två nya färger till iPhone 7 Jet White och Deep Blue men antagligen kommer dessa färger att komma först till iPhone 8.