iPhone X

iPhone X

Letar du efter en smartphone med hög prestanda och låg kostnad? Satsa på iPhone X! Den här enheten släpptes 2017 och har inget att avundas nyare modeller, med tanke på dess exceptionella prestanda. Den här smarttelefonen kan uppfylla alla dina dagliga behov, oavsett om du gillar ny teknik eller inte.

iPhone X: en revolution i Apple-sortimentet

Efter iPhone 8 och 8 plus har X-modellen utformats speciellt för varumärkets 10-årsjubileum. När det gäller teknik och design var den nya modellen en verklig revolution i Apple-sortimentet. Jämfört med tidigare generationer av iPhones har Model X en 5,8-tums OLED-skärm utan kanter, en funktion som är helt ny för märket.

När det gäller prestanda har den här telefonen verkligen skiljt sig från konkurrenterna. Med sitt A11 Bionic-chip kan den hantera 600 miljarder operationer per sekund. Detta är möjligt tack vare integreringen av en sexkärnig processor, vilket gör den mycket snabbare och kraftfullare än tidigare modeller.

Kraften från detta chip gör det också möjligt att spela upp och ta videor av mycket hög kvalitet (4K). Om du vill njuta av de senaste videospelen eller experimentera med förstärkt verklighet är det här smarttelefonen för dig!

Hur mycket kostar den på marknaden?

Priset på modellen varierar beroende på vilken lagringskapacitet som erbjuds (64 GB eller 256 GB). I dag ligger priset på 800 euro och 1 000 euro på Apples officiella webbplats. Om din budget inte räcker till kan du alltid välja renoverade modeller. Som en indikation kan du hitta den här smarttelefonen från 344 euro på Amazon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *