iPhone 8

iPhone 8

Den nya iPhone 8, en revolution

Apple är ett amerikanskt företag som i allmänhet tillverkar telefoner och datorer. Företaget har lyckats revolutionera smartphonevärlden med sina iPhone-serier. Nyligen tillkännagav Apple en ny serie: iPhone 8.

Funktioner

Företaget fortsätter att ge sitt bästa för att tillfredsställa sina lojala kunder och även för att locka fler köpare. Denna iPhone är den 11:e generationen av iPhone. Den släpptes den 22 september 2017. Den är inte långt ifrån sin föregångare, iPhone 7, när det gäller design och storlek. Den väger 148 g och har en 4,7-tums LCD-skärm. Skärmen och baksidan är gjorda av glas, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot damm och vattenstänk. Den är vattentät till ett djup av 1 meter i upp till 30 minuter. Det som gör den här serien så revolutionerande är processorn: A11 Bionic. Den kraftfulla processorn ger en smidigare och mer optimerad navigering, 70 % snabbare än iPhone 7. För det andra är batteriet 1821 mA, vilket ger en batteritid på 8,5 timmar. Trådlös induktionsladdning är också specifik för den här serien. Med ett IOS 11-operativsystem och 6 kärnor kan den här iPhone stödja de senaste programmen och spelen. Den har två lagringskapaciteter: 64 och 256 GB och ett RAM-minne på 2 GB. Kameran på baksidan är 12 MP. Bilder och videor är mycket skarpa. Pixlarna ger intensiva och djupa färger. Kvaliteten på bilderna är oklanderlig, precis som vilken iPhone som helst! Sedan har vi frontkameran på 7 Mpx med en perfekt selfie-rendering som är typisk för iPhone.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *