iPhone 12 Max Pro

iPhone 12 pro max

Ibland funkar mobilen bara för bra!

Sedan Apple lanserade den första iPhone-modellen 2007 har företaget fortsatt att förnya sig. Varje gång skapar Apple en modell som kännetecknar dess styrkor och stärker dem ytterligare. Märket presenterade nyligen sin iPhone 12 Pro Max.

Apple iPhone 12 Pro Max släpptes i oktober 2020. Det är en högklassig storformatmodell med ny design och högkvalitativ finish. Den har en 6,7-tums OLED HDR 60Hz-skärm och är utrustad med en trippel fotosensor, ultravidvinkel och tele. Den är också utrustad med en Apple A14 Bionic SoC och är kompatibel med den nya standarden för mobiluppkoppling, 5G. Modellen har fyra sensorer och en Quad-LED-blixt på baksidan. Den finns i färgerna svart, silver, guld och Pacific blue.

Smartphonen 12 Pro Max är mycket ljus och kontrasterande och har en antireflexbeläggning. Dess starka sida är den långa batteritiden, som räcker i flera timmar. Med sin stora skärm erbjuder den en obestridlig visuell komfort. Tack vare LiDAR-sensorn är den specialiserad på nattfotografering. Färgåtergivningen, även i svagt ljus, är anmärkningsvärd. Dess kraft gör den till en mycket intuitiv modell. Det är lättare att växla mellan program och hantera menyerna. Med ett glasskydd av Ceramic Shield är smarttelefonen mer motståndskraftig mot stötar. Den är lätt att rengöra med en trasa och lite vatten. Den finns i nya och renoverade modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *